Wat is de gemiddelde levertijd?

De levertijd voor de kledij is gemiddeld 10 à 12 werkdagen. Dit komt omdat wij na een bestelling deze kleren moeten bestellen bij onze leverancier en daardoor is de levertijd langer.  Als je bestelling verzonden wordt, ontvang je sowieso een e-mail. LET OP: door de drukte is de levertijd rond de 15 dagen. Wij willen ons excuseren voor de lange levertijd. 

Kan je producten retouren?

Dat gaat zeker! Als er een kledingstuk niet past of toch niet je ding is, kan je je kledij binnen de 30 dagen na aankomst terugsturen. Wij bezorgen je nadat we de kleren ontvangen hebben (en nog in goede staat zijn) dan een cadeaubon zodat je het geld terug kan besteden aan onze webshop of we sturen je simpelweg hetzelfde kledingstuk in een maatje groter of kleiner. Vergeet niet je retourformulier te downloaden, dit document moet bij het pakket dat je terugstuurt. Dit vind je terug onderaan deze pagina. Stuur ons bij elke retour een mailtje zodat we het retouradres kunnen geven. 

Kan ik mijn pakketje ook afhalen?

Ja dat kan! Als je je pakketje wilt afhalen, duid je bij verzendmethode gewoon 'gratis afhalen in Noorderwijk' aan. Vervolgens contacteren wij je als je pakketje klaar is om afgehaald te worden. LET OP: Als je nog geen e-mail hebt ontvangen over de verdere verloop van je pakketje, kom dan nog niet naar hier! Er is kans dat je hier staat zonder dat wij je bestelling hebben.

 

Retourformulier 4